Vacatures Bureau Vereniging van Registercontrollers (VRC)

De Algemene Ledenvergadering van de VRC heeft in 2016 besloten tot een nieuwe strategie waarbij de VRC zich nadrukkelijker gaat positioneren in Nederland als de beroepsgroep voor senior posities in het Financieel Management van profit en not-for-profit organisaties.

Om dit te kunnen bereiken wordt thans gewerkt aan onder meer de uitbouw van het bureau van de VRC tot een professioneel instituut voor het Financieel Management.

Reeds ingevuld zijn de functies Beleidsmedewerker Beroepsontwikkeling, Beleidsmedewerker Netwerkontwikkeling, Programma Manager en Office Manager.

Naast deze functies heeft de organisatie van het VRC Bureau vacatures beschikbaar voor de functies:

- directeur/CEO

- beleidscoördinator marktontwikkeling

- coördinator digitale technologie en financiën


Geïnteresseerden in één van de functies kunnen voor nadere informatie contact opnemen met mevrouw J.F. Vriesema MSc van Beljon+Westerterp; 06 – 30 25 74 38.

De VRC verkeert als gevolg van de uitvoering van haar nieuwe strategie in een transitieproces naar verzelfstandiging, met een eigen kantoor en met eigen arbeidsvoorwaarden, welke zullen zijn gerealiseerd per 1 september 2017. 


Reacties
Spelregels voor reacties
U heeft op onze website de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten. Als u contact met de VRC wilt opnemen, kan dat beter per e-mail via vrc@vrc.nl of telefoon 020-3010312.

Wij hanteren voor reacties via de website een aantal spelregels die bedoeld zijn om een goede discussie te bevorderen. Onze website-redactie beheert reacties actief, zij plaatst uw reactie zo spoedig mogelijk online en behoudt zich het recht voor om bijdragen te weigeren of in te korten.

Niet ter zake doende inzendingen worden niet opgenomen, evenals bijdragen onder een valse naam, pseudoniem of bijnaam. Reacties mogen geen privégegevens van derden bevatten.

Door het insturen van uw reactie gaat u akkoord met deze regels. Over de toepassing ervan kunt u niet corresponderen.

Ontvang het laatste VRC nieuws. Geen spam maar alle updates die een RC niet mag missen.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.