RC top 50 2017: oproep

In ons vaktijdschrift MCA verscheen in december 2016 de Top 50 Registercontrollers, vergezeld van twee interviews.

Ook dit jaar wordt de Top 50 van RC's weer met de grootste zorg samengesteld.

Uw reactie stellen we zeer op prijs wanneer u denkt dat u (of een andere RC) in deze lijst thuishoort. Omdat wij mogelijk niet altijd beschikken over de meest actuele werkgegevens van leden, kunt u hiermee bijdragen aan een juiste weergave.

Criteria

U komt in aanmerking voor een plaats op de Top 50 RC's wanneer u binnen uw bedrijf of bedrijfsonderdeel een aantoonbaar eindverantwoordelijke functie had. U bent dan lid van het hoogste bestuursorgaan (raad van bestuur, executive committee, directie etc.) van uw bedrijf of bedrijfsonderdeel. Dit bedrijfsonderdeel is een voor de markt duidelijk herkenbaar en bekend deel van uw organisatie. Het maakt hierbij niet uit of de bedrijfsonderdelen zijn onderverdeeld naar productcategorie of geografisch gebied.

Uw positie op de ranglijst wordt bepaald door de omzet van uw bedrijf of bedrijfsonderdeel in het jaar 2016. De overheid wordt buiten beschouwing gelaten.

Hoe werkt het?

U stuurt, uiterlijk vrijdag 11 augustus 2017, een bericht naar de VRC (e.smit@vrc.nl) onder vermelding van uw volledige naam, functiebenaming, titulatuur, bedrijf, (eventueel) bedrijfsonderdeel, (eventuele) beursnotering en de omzet over 2016 van uw bedrijf of bedrijfsonderdeel. Ook voor vragen kunt u hier terecht.

Reacties
Spelregels voor reacties
U heeft op onze website de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten. Als u contact met de VRC wilt opnemen, kan dat beter per e-mail via vrc@vrc.nl of telefoon 020-3010312.

Wij hanteren voor reacties via de website een aantal spelregels die bedoeld zijn om een goede discussie te bevorderen. Onze website-redactie beheert reacties actief, zij plaatst uw reactie zo spoedig mogelijk online en behoudt zich het recht voor om bijdragen te weigeren of in te korten.

Niet ter zake doende inzendingen worden niet opgenomen, evenals bijdragen onder een valse naam, pseudoniem of bijnaam. Reacties mogen geen privégegevens van derden bevatten.

Door het insturen van uw reactie gaat u akkoord met deze regels. Over de toepassing ervan kunt u niet corresponderen.

Ontvang het laatste VRC nieuws. Geen spam maar alle updates die een RC niet mag missen.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.