NieuwsVacatures

De commissie kwaliteitsborging & vaktechniek zoekt leden

By december 15, 2021januari 7th, 2022No Comments

De commissie kwaliteitsborging & vaktechniek zoekt leden

Onderschrijf jij de rol van permanente educatie voor de kwaliteit van het RC dienstmerk? Heb je ideeën hoe dit op een positieve manier gestimuleerd kan worden bij leden? Meld je dan aan als lid van de commissie Kwaliteitsborging!

Permanente Educatie is een belangrijke pijler voor het RC-dienstmerk. Het zorgt voor ontwikkeling en continuïteit van het niveau van de RC en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de positionering van het RC-dienstmerk. Daarom heeft de VRC de Permanente Educatie verplichtingen vastgelegd in de PE-regeling.

Het is belangrijk dat deze regeling blijft leven bij leden en dat we hiermee de kwaliteit van het RC dienstmerk blijven borgen. Dit doen we door leden te stimuleren en, indien nodig, te handhaven. Dit proces wordt begeleid door de commissie Kwaliteitsborging (vroegere commissie Handhaving).  Voor deze commissie zoeken we leden.

Wil jij als lid van de commissie Kwaliteitsborging & vaktechniek een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de RC? Stuur dan een mail naar vrc@vrc.nl.