e-learning: Power BI 1

Dit is de e-learning variant van de populaire Power BI 1 (basis) cursus. Hier kan je op eigen tempo en locatie onafhankelijk Power BI leren. De basis wordt gevormd door korte video’s en praktische opdrachten om het geleerde direct te oefenen. Hierdoor leer je de stappen om gecombineerde data (ongeacht de bron) om te zetten naar interactieve dashboards. Alle basisfunctionaliteiten komen aan bod waaronder o.a:

  • Data inlezen uit alle bronnen
  • Data valideren en verbeteren
  • Data combineren
  • Interactieve visuele dashboards maken
  • Eigen berekeningen maken via DAX
  • Online Power BI omgeving verkennen

Van het laden, voorbereiden, modelleren van data tot het gebruik van DAX en het creëren van krachtige visualisaties. En aan het einde van de training heb je je eerste dashboard gebouwd. Aan het einde krijg je een examen. Als je deze met minimaal 70% voldoende afsluit ontvang je een digitaal certificaat.

De training bestaat uit 140+ onderdelen, meer dan 5 uur aan video’s en 125 opdrachten/testvragen. Gemiddelde duur is 8 uur.

Docent
De cursus wordt gecoördineerd door Jeroen Heerschop, oprichter van Get Responsive. Get Responsive heeft al meer dan 6.000 professionals getraind bij tientallen kleine en grote organisaties. Ook volgen jaarlijks 2.000 Hogeschool studenten de trainingen van Get Responsive, als onderdeel van hun opleiding. Jeroen deelt actief kennis over o.a. Power BI via LinkedIn en YouTube. Resulterend in nu meer dan 12.000 volgers en meer dan 3 miljoen views. Deze Power BI 1 training is ook als 1-daagse online-klassikale training beschikbaar. Heb je Basis 1 al gedaan en ben je op zoek naar verdieping binnen Power BI? Deze hebben we zowel als e-learning cursus als online klassikaal.

Kosten:
Leden: € 225,-
Niet leden: € 295,-

Waar en Wanneer?

Datum:
On demand

Locatie:
Online

PE-Punten:
8

Inschrijven cursus