VRC-Code Challenge (TIAS)

VRC Code Challenge

TIAS School for Business and Society in Tilburg

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) en de EMFC-opleiding van TIAS School for Business and Society nodigen je uit voor de interactieve ‘VRC Code Challenge’ op donderdag 29 september 2022 in Tilburg van 16:00 tot 20:00 uur.

Waarom de VRC Code Challenge?
Wij organiseren dit seminar om de VRC Gedragscode (de Code) voor de Registercontroller (RC) meer tot leven te brengen. Je gaat in groepen aan de slag met een aantal door RC’s zelf aangedragen praktijkvoorbeelden. Na het analyseren van de voorbeelden in groepen wordt er “gechallenged’.

Dr. Raymond Zaal MBA, docent en onderzoeker Financiële Ethiek aan de Rijksuniversiteit Groningen, is docent van drie cursussen bij de VRC die gaan over Professionele Ethiek. Dr. Raymond Zaal zal de Code Challenge leiden.

Deze avond zal voor een deel in groepen zijn ingedeeld. Door deel te nemen aan de Code Challenge voldoe je aan de verplichte punten voor ethiek.

Praktische informatie
Datum: donderdag 29 september 2022
Tijdstip: 16.00-20.00 uur 

Locatie
Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg

Plenaire sessie:
TZ-9, eerste verdieping

Parkeren (P2)
Aan de Warandelaan in Tilburg, de parkeerplaats is gelegen tegenover het TIAS gebouw

PE: Participatie wordt gehonoreerd met 3 PE-punten/uren en is kosteloos. Deelname is uitsluitend mogelijk voor RC’s en beperkt tot 60 deelnemers

Waar en Wanneer?

Datum:
29 september 2022

Tijd:
16:00 – 20:00

Locatie:
TZ9, 1e verdieping van het TIAS
Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg

PE-Punten:
3

Bekijk cursus