VRC Finance Academy

Cursus: Robotics Process Automation & AI

  • De mogelijkheden en onmogelijkheden van Robotic Process Automation
  • Process automation, de technische mogelijkheden en voorwaarden.
  • De mogelijkheden en onmogelijkheden van Decision Automation / Algoritmes.
  • De vijf vormen van artificial intelligence.

"Inzicht in de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. De impact daarvan op de (toekomstige) financiële functie."

"Na deze cursus weet ik erg goed wat ik wel en niet moet (weten) van RPA en andere nieuwe ontwikkelingen."

Robotics Process Automation & AI

Efficiëntie verbeteren in de finance & control functie en processen is tegenwoordig een belangrijk taakgebied voor financials. Processen digitaliseren en automatiseren is één van de oplossingen om proceskosten te verlagen, doorlooptijden te verkorten en het werk voor financials uitdagender en zinvollere in te richten. Een snelle, efficiënte oplossing om dit te realiseren is robotic process automation (RPA).

Tijdens deze masterclass maken we inzichtelijk wat RPA betekent voor de organisatie en de finance & control functie. Moeten mijn organisatie en ik veranderen? Hoe? In welk tempo? Wat zijn mogelijkheden en onmogelijkheden van nieuwe technologieën?

Werkwijze
De masterclass is een uitwisseling van zowel theorie en concepten als praktische ervaringen, best practices en toepassingen in het (internationale) werkveld. De docent gebruikt hands-on praktijkcasuïstiek en voorbeelden. 

Voor wie
Je bent Business of Corporate Controller, Manager Finance & Control, financieel directeur / CFO of managers op het gebied van Risk, Governance & Compliance.

Docent
Martijn Zoet is lector aan de Zuyd Hogeschool en oprichter van EDM-Competente Centre B.V. Martijn onderzoekt en ontwikkelt continue nieuwe concepten, methodes en technologieën. Naast zijn interesse in digitale transformatie in algemene zin heeft Martijn de volgende specialisaties: bedrijfsregel-management, decision management, decision mining, process mining, data mining, Artificial Intelligence en FinTech.  Martijn heeft vele bedrijven, instituten en overheden ondersteund en begeleid bij het in kaart brengen van hun FinTech uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen.

Lees ook het artikel in het VRC Magazine op pagina 18 van o.a. Martijn Zoet: Articifial Intelligence: Financials buiten spel?

Praktisch
Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.
Leden van de NBA en EICPC betalen eveneens de ledenprijs. Je kunt je aanmelden via de inschrijfknop voor niet-leden en in het formulier vermelden dat je lid bent van de NBA of EICPC.

Voor vragen
VRC Finance Academy
Drs. Bianca van den Brink
E-mail: financeacademy@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 08

PE-uren 7
Ledenprijs € 595 (vrij van BTW)
Niet ledenprijs € 695 (vrij van BTW)
Start: 9.00 uur, Einde: 17.00 uur
Groep Startdatum
29 november 2019
AMSTERDAM Vol
29-11-2019