Cursus

CIMA Exam Course (locatie: Amsterdam)

Bent u registercontroller (RC) en wilt u graag internationale erkenning door u aanvullend te kwalificeren met de titel Chartered Global Management Accountant (CGMA)? Als VRC-lid heeft u  nu de optie vrijstelling te krijgen voor 13 van de 14 examens om deze wereldwijd gebruikte CGMA titel te behalen. Dit is het resultaat van de overeenkomst tussen de VRC en het Britse Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) die in juni 2017 door beide partijen is ondertekend.

VRC-leden hoeven alleen het Strategic Case Study Exam te behalen om de titel CGMA te kunnen voeren. Een gedegen voorbereiding voor  het examen vergt aandacht en tijd. Hiervoor heeft de VRC, samen met UMIO | Maastricht University, de CIMA Exam Course ontwikkeld. Middels deze cursus kunt u uw kennis en vaardigheden op een goed niveau brengen en uw slagingskans verhogen.

Na deze course:

  • Weet u wat tijdens het CIMA Strategic Case Study Exam van u verwacht wordt;
  • Bent u in staat uw kennis toe te passen op verschillende situaties;
  • Kunt u complexe casuïstiek  analyseren en helder en logisch de juiste oplossing beargumenteren;
  • Bent u in staat oplossingsgericht te werken aan complexe uitdagingen.
PE-uren
42
Taakgebied
Strategisch Management
Data
10 oktober 2019
Begin
09:00
Einde
17:00
Locatie
VRC Finance Academy, Burgemeester Stramanweg 105 in Amsterdam
Leden prijs
€ 2.495 (vrij van btw)
niet Ledenprijs
€ 2.495 (vrij van btw)

Inhoud 
De CIMA Exam Course is een intensieve examentraining van 6 lesdagen en is volledig in het Engels.
U ontvangt zodra u zich inschrijft drie boeken inclusief revision cards over de onderwerpen van het CIMA Strategic Case Study Exam, Strategic Management, Risk Management en Financial Strategy. De theorie dient u al te hebben doorgenomen voorafgaand aan de cursus. Ook zult u na het volgen van de course de nodige tijd kwijt zijn aan zelfstudie om op het examen voor te bereiden. Tijdens de cursus wordt de casus besproken en uitgebreid beoefend die u ook op het eerstvolgende examen krijgt. We raden daarom aan om alleen de cursus te volgen die voorafgaat aan het examen waaraan u wilt deelnemen. Mocht u desondanks niet slagen voor dit examen, dan mag u kostenloos naar de cursus of een deel ervan komen, om goed voorbereid te zijn op de nieuwe casus van uw herkansing.
Tijdens de cursus en daarna maakt tevens u een tweetal proefexamen. De uitkomsten van het proefexamen, inclusief  individuele feedback, worden tijdens en na de cursus in detail besproken.

Werkwijze
Voor het afleggen van het Strategic Case Study Exam zijn minimaal 3 jaar werkervaring  in Management Accoutning en een aanbevelingsbrief van de VRC zijn vereist.
Het CIMA Strategic Case Study Exam bestaat uit drie onderdelen; Strategic Management, Risk Management en Finance Strategy. Van de kandidaat wordt verwacht te beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om complexe casuïstiek te analyseren en helder en logisch de juiste oplossing te beargumenteren. De aanvraag voor het examen dient u zelf te regelen. Hieraan zijn additionele kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.cimaglobal.com/VRC.

Voor meer gedetailleerde informatie over CIMA en het behalen van de CGMA titel, klik hier.

Voor wie
De CIMA Exam Course is exclusief voor leden van de VRC die zich aanvullend willen kwalificeren met de internationaal erkende CGMA titel.

Docent
David Harris is een zeer ervaren docent en management consultant. Hij doceert al jaren voor CIMA en heeft een reputatie als een van de meest gerenommeerde docenten binnen het CIMA netwerk.

Kosten
€ 2.495, inclusief lesmaterialen en catering gedurende de cursus. Geen BTW verschuldigd.
Dit bedrag is exclusief de kosten aan CIMA voor het maken van het examen. De aanvraag en betaling voor het examen dient u zelf te regelen. Meer informatie hierover vindt u op  www.cimaglobal.com/VRC.

Praktische informatie
Data: 10, 11, 12, 31 oktober, 1 en 2 november 2019, van 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: bij de VRC in Amsterdam
Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.

Heeft u vragen?
VRC Finance Academy
Drs. Bianca van den Brink
E-mail: financeacademy@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 08

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw privé adres
Uw contact gegevens
Uw organisatie
Uw factuurgegevens
Extra