Cursus

RPA & AI (locatie: Amsterdam)

Efficiëntie verbeteren in de finance & control functie en processen is tegenwoordig een belangrijk taakgebied voor financials. Processen digitaliseren en automatiseren is één van de oplossingen om proceskosten te verlagen, doorlooptijden te verkorten en het werk voor financials uitdagender en zinvollere in te richten. Een snelle efficiënte oplossing om dit te realiseren is robotic process automation (RPA).

Tijdens deze masterclass maken we inzichtelijk wat process automation betekent voor uw organisatie en de finance & control functie. Moeten mijn organisatie en ik veranderen? Hoe? In welk tempo? Wat zijn mogelijkheden en onmogelijkheden van nieuwe technologieën?

Leden van de NBA en EICPC betalen eveneens de ledenprijs. U kunt zich aanmelden via de inschrijfknop voor niet-leden en in het formulier vermelden dat u lid bent van de NBA of EICPC.

Inhoud

  • De mogelijkheden en onmogelijkheden van Robotic Process Automation
  • Process automation, de technische mogelijkheden en voorwaarden.
  • De mogelijkheden en onmogelijkheden van Decision Automation / Algortimes.
  • De vijf vormen van artificial intelligence.
PE-uren
7
Taakgebied
Finance & IT
Data
29 november 2019
Begin
09:00
Einde
17:00
Locatie
VRC Finance Academy, Burgemeester Stramanweg 105 in Amsterdam
Leden prijs
€ 595 (vrij van btw)
niet Ledenprijs
€ 695 (vrij van btw)

Werkwijze
De masterclass is een uitwisseling van zowel theorie en concepten als praktische ervaringen, best practices en toepassingen in het (internationale) werkveld. De docent gebruikt hands-on praktijkcasuïstiek en voorbeelden. 

Voor wie
U bent Business of Corporate Controller, Accountant in Business, Manager Finance & Control, financieel directeur / CFO of managers op het gebied van Risk, Governance & Compliance.

Docent
Martijn Zoet is lector aan de Zuyd Hogeschool en oprichter van EDM-Competente Centre B.V.. Martijn onderzoekt en ontwikkelt continue nieuwe concepten, methodes en technologieën. Naast zijn interesse in digitale transformatie in algemene zin heeft Martijn de volgende specialisaties: bedrijfsregel-management, decision management, decision mining, process mining, data mining, Artificial Intelligence en FinTech.  Martijn heeft vele bedrijven, instituten en overheden ondersteund en begeleid bij het in kaart brengen van hun FinTech uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen.

Lees ook het artikel in het VRC Magazine op pagina 18 van o.a. Martijn Zoet: Articifial Intelligence: Financials buiten spel?

Praktische informatie

Taakgebied: Finance & IT
Datum: 29 november 2019, van 9:00 tot 17:00 uur
PE-uren: 7
Locatie: VRC Finance Academy, Burgemeester Stramanweg 105 in Amsterdam

Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van de VRC van toepassing.

Heeft u vragen?
VRC Finance Academy
Drs. Bianca van den Brink
E-mail: financeacademy@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 08

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw privé adres
Uw contact gegevens
Uw organisatie
Uw factuurgegevens
Extra