Waar:
1931, Den Bosch (vlakbij treinstation en snelweg)
Ontvangst:
10.00
Einde:
17.15
Dagvoorzitter:
Mathijs Bouman
Prijs:
Voor leden van NBA en VRC geldt vroegboekkorting tot 1 augustus: 270 euro (normale prijs 305 euro)

28 September 2017
-onder voorbehoud- 5 PE punten

Dag van De Financial | donderdag 28 september 2017 | Den Bosch

U bent als registercontroller van harte uitgenodigd voor de Dag van De Financial 2017. Ontmoet meer dan 500 financiële vakgenoten tijdens het congres, de inschrijving is geopend!  Wat kunt u dit jaar verwachten?

De Dag van De Financial heeft de ambitie u steeds weer te verrassen. Met een programma dat vooruitloopt op de hypes en waan van de dag. Waar u tevreden en vol met inspiratie vandaan komt. Deze dag wordt door deelnemers zeer hoog gewaardeerd: op de vraag ‘Zou u er volgend jaar graag weer bij zijn?’ antwoordde vorig jaar 88,3% ja en 0,0% nee. Kortom als nieuwsgierige financieel professional wilt u dit congres niet missen. Met dit jaar als thema:

Deep Finance
De volgende stap in financiële intelligentie

Komt de ‘zelfrijdende’ financiële functie eraan? In rekenkracht winnen we het al lang niet meer van computer en robot. Zelflerende informatiesystemen bereiken via ‘deep learning’ nieuwe dimensies qua inzicht en intelligentie.

Ziet het menselijk oog uiteindelijk meer dan technologie? Hoe ver reikt ons analytisch vermogen en slimme onbewuste? Welke kennis en competenties maken ons vak toekomstbestendig? Hoeveel ‘mens’ zit er straks nog in de cijfers? Met Deep Finance kijken we onder de getallen en verkennen we onbekend terrein. Welk perspectief levert dat op voor u als financial?

We gaan op 28 september de financiële diepte in met onder meer:

Sprekers zijn onder andere:

Marcel Smits RA, cfo Cargill
Gerard van Olphen RA, bestuursvoorzitter APG
Eric Postma, hoogleraar kunstmatige intelligentie, Universiteit van Tilburg
Patrick Gabriëls RA, EY Innovation Leader BeNe
Ylva Poelman, De Bionische Vrouw

Onder leiding van econoom en journalist Mathijs Bouman (FD, RTL Z) kijken we onder de getallen en verkennen we onbekende terreinen. 

Ontvang het laatste VRC nieuws. Geen spam maar alle updates die een RC niet mag missen.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.