Waar:
Trambaan 10, 8441 BH Heerenveen
Ontvangst:
16.30
Einde:
19.00
Inclusief:
borrel
Dagvoorzitter:
Jaspert Meijburg RA RC
Prijs:
gratis
23 November 2017
1 PE punten

Interne controle: hoe (schijnbaar) saaie dingen leuk kunnen zijn

Op de VRC Regioborrel in Heerenveen is Jaspert Meijburg RA RC, concerncontroller van Zorggroep Alliade, op 23 nov. a.s. onze gastheer.

Zorggroep Alliade biedt kwetsbare mensen zorg en ondersteuning. Alliade doet dat op zo’n manier, dat recht wordt gedaan aan hun verscheidenheid en ze zichzelf kunnen zijn, op een bij hen passende plek in de samenleving. Zorggroep Alliade bestaat uit de zorgpartners: Talant, Meriant, Reik, Wil, BaanPlus, Zorgkompas, Support & Co, en Ouderen Psychiatrie Friesland. Ze bieden gehandicaptenzorg, ouderenzorg, orthopedagogische behandeling, arbeidsre-integratie en thuiszorg.

Reserveer in je agenda, je bent van harte uitgenodigd voor deze presentatie en gezellige borrel op donderdag 23 november a.s.

Hoort, zegt het voort en meld je aan via vrc@vrc.nl. We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien in Heerenveen. Vanzelfsprekend is ieder lid dat toevallig in de buurt is, altijd van harte welkom.

En via de VRC LinkedIn groep kun je mede-RC's laten weten dat je er bij bent.

Ontvang het laatste VRC nieuws. Geen spam maar alle updates die een RC niet mag missen.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.