Evenement

Meld je aan voor de Nationale Controllersdag 2022 met korting

By mei 12, 2022No Comments

Op donderdag 16 juni 2022 vindt de Nationale Controllersdag plaats, een initiatief van CM: Controllers Magazine. De dag staat in het teken van ‘De controller als verbinder’. Je kunt deelnemen aan interessante kennissessies, netwerken met andere controllers en genieten van muziek, een hapje en een drankje. Je kunt er 6 PE-punten voor schrijven.

Klinkt goed? Als lid van de VRC kun je deelnemen met een aantrekkelijke korting. Je betaalt slechts 400,- i.p.v. €595,- voor je toegangsbewijs.

Aanmelden

Je kunt je online registreren en aanmelden. Kies in het aanmeldformulier voor de optie ‘Ik meld mij aan en heb een code ontvangen’ en gebruik de kortingscode VRC_NCD2022

Heb je je kaartje al gekocht en het volledige bedrag betaald? Stuur ons een mail, dan kunnen we het verschil terugstorten.

Ontwikkelen en innoveren

Tijdens het evenement delen inspirerende sprekers, zoals Linda Hoebe (CFO Auping), Jim Stolze (AI-expert), John Reynders (Area Director Benelux bij Visma) en Pacelle van Goethem (overtuigpsycholoog) nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips rondom actuele onderwerpen. Hoe stomen financials de organisatie en het team klaar voor de uitdagingen die op ze afkomen? En hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?

De inhoud van een congres en de sfeer van een festival
Deelnemers worden ontvangen op het festivalterrein van het Grootste Kennisfestival van Nederland.  Van 9.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom. In de ochtend zijn er interessante kennissessies en in de middag een sterk plenair programma. Vanaf 13.00 uur heb je ook toegang tot het programma van het Grootste Kennisfestival. Met nog meer interessante sessies van in totaal 75 topsprekers, afgewisseld met muziek, een controllersplein om te netwerken en met lekker eten en drinken.

Bekijk het volledige programma.

Datum:                                Donderdag 16 juni 2022

Tijd:                                      08.45 – 21.00 uur

Adres:                                  Zutphenseweg 6 in Deventer