Nieuws

Nieuwjaars groet 2021

By januari 19, 2021No Comments

Beste Leden,

Het nieuwe jaar is van start gegaan en we laten een jaar achter ons waar de pandemie de wereld heeft geraakt. Deze pandemie heeft veel verdriet gebracht bij ondernemers en familie,s door overlijden van dierbaren. Er gloort nu licht aan het einde van de tunnel door de goedkeuring van de vaccins en de opgestarte vaccinatie in Nederland en de rest van de wereld. De impact op de economie in Nederland is nog niet goed in te schatten door de steunmaatregelen van de overheid.

De goedgekeurde missie, visie en strategie in 2020 is door het bestuur in een roadshow door het land met leden besproken. We hebben het document toegelicht en ideeën opgehaald om onze pijlers Duurzaamheid, Innovatie en Zorg handen en voeten te geven.

Met betrekking tot duurzaamheid hebben we een partner contract afgesloten met het Impact Institute. We gaan cursussen van het Impact Institute aanbieden via de Finance Academy. We hebben een samenwerkingscontract gesloten met Qeske, een incubator in het zuiden van het land. In dit licht gaan we samenwerken met Rabobank en Deloitte tax om start-ups en scale-ups te helpen. Vanwege de breedte van zorg hebben we een keuze gemaakt om ons te focussen op ziekenhuizen, gehandicapten zorg en GGZ. Samenwerkingsovereenkomsten met partners om hieraan te werken zijn in de maak.

Als VRC hebben we een nieuw online magazine gemaakt om de daad bij het woord te voegen in het licht van onze pijler duurzaamheid. De website is vernieuwd met een vernieuwd ledenportaal waar ieder lid zijn eigen administratie kan bijhouden m.b.t. zijn PE-punten en de certificaten van cursussen hierin kan bewaren. Verder kun je je eigen NAW gegevens bijhouden.

Het bureau is getraind in projectmatig werken en we werven nu nieuwe collega’s om het bureau op sterkte te brengen.

Enfin, het nieuwe jaar zal een jaar worden met nieuwe kansen en projecten in het licht van innovatie, duurzaamheid en zorg. We zijn op zoek naar leden die in deze drie segmenten een rol willen spelen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Meld je aan om te helpen impact te maken op deze drie gebieden.

Verder wens ik jullie namens het bestuur een mooi, kansrijk en gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid.

Vriendelijke groeten,

Albert Gagliardi
Voorzitter