01 mei 2019

Vacature: Zelfstandig Interim Finance Professional via HighQ

Bedrijfsprofiel
HighQ brengt al meer dan 25 jaar Finance verder.... als dienstverlener in interim, werving en advies. Wij zijn gespecialiseerd in Finance & Control en voeren bij onze nationale en internationale opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit op gebied van accounting, business analyse, business control, financial control en financial management. Wij leveren een bijdrage aan het future proof maken van Finance & Control door samen met opdrachtgevers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren door digitalisering en robotisering en hen te begeleiden bij nieuwe ontwikkelingen op gebied van data analyses en BI implementatie.

Opdrachtgevers waarderen onze visie en aanpak en kiezen daarom graag voor de tijdelijke inhuur van een HighQ Interim Financial.

Functie omschrijving
Bij HighQ zijn wij gespecialiseerd in Finance & Control en werken wij voor toonaangevende bedrijven. Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn wij op zoek naar zelfstandige interim finance professionals. Als financial houd je je bezig met het oplossen van (door de klant aangedragen) problemen op financieel gebied. Je signaleert verbeterpunten en brengt Finance & Control naar een hoger niveau. Vanuit een flexibele instelling vervul je opdrachten bij onze opdrachtgevers die voornamelijk in de cirkel Amsterdam - Utrecht - Rotterdam - Den Haag zijn gevestigd.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor of master opleiding in een financiële richting (bijvoorbeeld BE, AC, QC of RC)
  • Je bent enthousiast, ondernemend en leergierig
  • Je hebt 5 tot 15 jaar ervaring in Finance & Control
  • Je hebt een goed analytisch inzicht en bent in staat processen te optimaliseren
  • Je kunt zelfstandig werken en je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende opdracht waarbij in overleg het uurtarief wordt bepaald. Daarnaast maakt u deel uit van ons kennisportal, krijgt u uitnodigen voor onze kennisevents. Tot slot wordt u elk jaar uitgenodigd voor onze HighQ – ZZP borrel. Kortom als HighQ ZZP’er word je niet aan je lot over gelaten!

Contact
Heb je interesse gekregen in een gave en uitdagende opdracht via HighQ? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0348-460411 of een e-mail te sturen naar info@highq.nl

Zoek een RC