29 juni 2020

Digitaal Tijdschrift- We are Finance

Wij geloven in duurzaamheid, innovatie en zorg. Deze drie onderwerpen zijn onze belangrijkste pijlers in de nieuwe missie visie & strategie. Om trouw te zijn aan onze kernwaarden en overtuigingen, en omdat we ervan overtuigd zijn dat acties meer zeggen dan woorden, presenteren we u een volledig digitale versie van ons tijdschrift We are Finance.

Met deze digitalisering leveren een bijdrage aan de mens, maatschappij en milieu.

Het was een uitdaging om een ​​groep experts te verenigen om de speciale editie van "We are Finance: CFO Katern" te creëren. We hadden het voorrecht om te luisteren naar de persoonlijke ervaringen van enkele van de meest succesvolle en gerespecteerde leiders van het bedrijfsleven en te praten over o.a. de rol van de Registercontroller. Daarnaast hebben we deze leiders ook op persoonlijk niveau leren kennen.

Ieder mens is uniek en kent haar of zijn eigen verhaal. Laten we met zijn allen proberen te werken aan een inclusieve duurzame samenleving gevuld met positiviteit: “RC- happiness”. Laten we vandaag gezamenlijk starten met onze 'ongoing journey' vanuit de VRC naar buiten toe.

Met warme groet,
 
Rajesh Balgobind (reiziger CFO-katern) & Albert Gagliardi (medereiziger CFO-katern)

Lees hier het volledige CFO Katern

Zoek een RC