Over ons

Van consultant tot financieel directeur, als Registercontroller sta je voor de kernwaarden van de VRC. Een Registercontroller gaat altijd kennisgedreven te werk om de beste beslissingen te kunnen maken en gaat voor maximale economische en maatschappelijke impact. De Registercontroller is integer en zoekt altijd de samenwerking en verbinding op, binnen en buiten een organisatie, op nationaal en internationaal niveau.

Bij de VRC zijn meer dan 5,000 professionals aangesloten die in alle lagen van financieel management werkzaam zijn. Vanuit Het Nieuwe Kantoor in Amsterdam werkt de VRC aan het opleiden, profileren, verenigen en ondersteunen van deze finance executives. De VRC ziet het als haar missie om te zorgen dat in de toekomst alle financieel experts beschikken over de titel Registercontroller.

Gericht op economische én maatschappelijke impact

We werken samen

Zoek je een RC lid?

Het bestuur

drs. T.M. (Esther) Nooijen MSc RC

Voorzitter

mr. drs. M.W. (Martijn) van Veen RC

Secretaris

N.I. (Nadine) Koerselman MSc RC

Penningmeester

Frans Post RC EMFC

Bestuurslid

Arie Den Hertog MSc RA RC

Bestuurslid

Neem contact met ons op

Voor vragen of opmerkingen kun je ons mailen of het contactformulier invullen. We nemen dan binnen twee werkdagen contact op. Liever bellen? Een van onze medewerkers staat je graag te woord tijdens kantooruren.