Erkende opleiders/Universiteiten

Ben je universitair afgestudeerd (bij voorkeur in Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) en heb je enkele jaren ervaring in een financiële of financieel-administratieve functie? Wil je een volgende stap zetten in je financiële carrière? Volg dan de opleiding tot Registercontroller (RC), de Executive Master of Finance and Control (EMFC)-opleiding. Deze opleiding is gericht op professionals die op zoek zijn naar de verdere ontwikkeling van hun (financiële) kennis, vaardigheden en persoonlijke groei.

De verbinding tussen theorie en praktijk
In de rol van adviseur, manager en soms ook van het bedrijfseconomisch geweten, wordt de RC steeds meer de business partner voor het management. De opleiding tot RC is gestoeld op theorie en praktijk, met veel interactie tussen studenten en docenten en tussen studenten onderling. De onderwijsvorm is "case-gericht', met vernieuwende programma's, kleine groepen en topdocenten uit het bedrijfsleven en van de universiteiten.

De opleiding die garant staat voor de ontwikkeling van mensen en organisaties
De post initiële RC-opleiding richt zich op jouw persoonlijke groei en op de groei van jouw organisatie: de organisatie zelf plukt direct de vruchten van datgene wat je tijdens de opleiding leert. Continu is er kritische reflectie op de theorie en de praktijk. Nieuwe kennis wordt vertaald naar jouw eigen praktijk. De afstudeerscriptie is gericht op de wetenschappelijk verantwoorde analyse van een praktijkprobleem uit de organisatie waar je werkzaam bent. Dit draagt bij aan jouw persoonlijke groei en aan de ontwikkeling van de organisatie waarvan je onderdeel uitmaakt. De beste scripties dingen bovendien mee naar de VRC-scriptieprijs.

Erkende opleidingen
De volgende universiteiten bieden de post initiële Executive Master of Finance and Control (EMFC)-opleiding, de opleiding tot Registercontroller, aan.

Zoek een RC