Nieuws

Vernieuwd VRC bestuur

By oktober 13, 2021No Comments

Het VRC-bestuur is verheugd twee nieuwe kandidaat-bestuursleden te mogen voorstellen. Zij zullen op de volgende ALV worden voorgedragen als nieuwe bestuursleden, te weten Frans Post en Arie den Hertog.

Frans Post is CFO bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de besturen van verschillende Professional Services firms, met name in de advocatuur. Na 15 jaar in het buitenland (USA, UK en Frankrijk)  is hij onlangs teruggekeerd in Nederland en wil graag zijn kennis en netwerk inzetten ter versterking van de VRC.

Arie den Hertog bekleedt de functie van Manager Finance & Control bij IGM, in de bouwsector, en is bovendien docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleidingen Accountancy en Finance & Control. Hij heeft twee grote passies, ook de ontwikkeling van financials, zowel binnen organisatie’s als ook via het onderwijs als ook de samenwerking tussen Finance en andere afdelingen op het gebied van performance management.

Beide kandidaten zijn met hun ruime leidinggevende ervaring en aantoonbare link met onderwijs en de maatschappij  een voortreffelijke aanvulling zijn op het bestaande bestuur en brengen hierbij ook diversiteit aan.

Het huidige bestuur bestaat nu uit:

– Drs. Esther Nooijen RC – Voorzitter (sinds 28 september 2021)
– Nadine Koerselman EMFC RC – Penningmeester
– Mr. Drs. Martijn van Veen RC – Secretaris
Drs. Albert Gagliardi MAC EMFC RC- bestuurslid (tot 1 januari 2022)

Met als kandidaat bestuurders – welke zullen worden voorgedragen bij de volgende ALV:
– Frans Post RC EMFC
– Arie Den Hertog MSc RA RC

Frans Post RC EMFC                                            Arie Den Hertog MSc RA RC