Nieuws

VRC organiseert eerste evenement voor vrouwelijke Registercontrollers

By april 7, 2022april 8th, 2022No Comments

Uit recent onderzoek blijkt dat een kleine 20% van alle VRC-leden vrouw is. Om onze vrouwelijke Registercontrollers te ondersteunen in hun werk en loopbaan, organiseren we voor de eerste keer een speciaal evenement over ‘Vrouwen en leiderschap’. Tijdens deze interactieve online sessie  op 21 april ban 09:30 tot 12:00 uur helpen we je met het vormgeven en uitbouwen van je loopbaanpad. En ja, het evenement is ‘Women’s Only’!

Ben jij RC en vrouw en wil je graag meedenken over dit thema? Of wil je tips en trucs ontvangen van vrouwen die hun sporen hebben verdiend als leidinggevende? Meld je dan aan! Het belooft een ochtend te worden vol interessante, openhartige verhalen en inzichten, die helpen om je verder te brengen in je loopbaan.

Onderwerpen

  • Hoe werkt een netwerk voor jou?
  • Zichtbaar zijn op de werkvloer: hoe doe je dat?
  • Het belang van een mentor

Programma
Onder begeleiding van onze voorzitter Esther Nooijen gaan Marinke Phaff, CFO FONQ en Diane Zandee, expert in Sustainability en Circulaire Economie, in op het belang van een goed netwerk en het hebben van een eigen persoonlijke cheerleader. Vrouwen die elkaar helpen, ondersteunen en inspireren, dat is het doel!

Daarna zal coach en trainer Bowie Redman een mini-workshop verzorgen over zichtbaarheid op de werkvloer.

Het laatste onderdeel is de VRC Table Talk. Dagvoorzitter Esther initieert een gesprek met Mayke Pashouwers, interim Head of Business Control, FP&A and Data bij Trust International en Annemieke Kooijmans, Head Finance Crop Protection. Het gesprek gaat over de belangrijke speerpunten van vrouwelijk leidersschap, de uitdagingen en wat je moet doen en laten om als vrouw successen te behalen in de zakelijke wereld.

De sessie levert 2 PE-punten op.