ALV

VRC verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

By januari 13, 2022No Comments

Het VRC heeft twee nieuwe bestuursleden erbij, en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 januari zijn Arie den Hertog en Frans Post gekozen tot bestuurslid.

Esther Nooijen, bestuursvoorzitter VRC: “Met de komst van twee nieuwe leden die hun sporen in de financiële wereld hebben verdiend, wil VRC verdere stappen zetten om onze leden te ondersteunen en op te leiden. Er staat dit jaar veel moois op stapel. Zo komen er veel nieuwe cursussen bij.”


Het bestuur van VRC. Van links naar rechts: Frans Post RC EMFC, mr. drs. Martijn van Veen RC, drs. Esther Nooijen MSc RC, Arie Den Hertog MSc RA RC.  Bestuurslid Nadine Koerselman MSc RC ontbreekt. Zij nam online deel aan de ALV.

Over de nieuwe leden

Wie zijn de nieuwe leden? We stellen ze voor.

Arie den Hertog bekleedt de functie van Manager Finance & Control bij IGM in de bouwsector, en is bovendien docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleidingen Accountancy en Finance & Control. Hij heeft twee grote passies: de ontwikkeling van financials zowel binnen organisaties als via het onderwijs en de samenwerking bevorderen tussen Finance en andere afdelingen op het gebied van performance management.

Frans Post is CFO bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de besturen van verschillende Professional Services firms, met name in de advocatuur. Na 15 jaar in het buitenland (USA, UK en Frankrijk) is hij onlangs teruggekeerd in Nederland en wil graag zijn kennis en netwerk inzetten ter versterking van de VRC.