Webinar

Vrij-Mi-Know 18 februari 2022

By februari 11, 2022No Comments
Vrij-Mi-Know

Do’s en don’ts bij het starten met Power BI

In de Vrij-Mi-Know van 18 februari van 16:00 tot 17:00 vertelt Jeroen Heerschop over de do’s en don’t’s als je begint met Power BI. Power BI wordt langzaamaan de standaardoplossing voor financials om interactieve dashboards te maken. Welke mogelijkheden heb je nodig om er optimaal gebruik van te maken? Zal het Excel vervangen?

In deze online sessie geeft Jeroen een stapsgewijze demo over hoe je met Power BI data kunt omzetten in waardevolle inzichten. Ook is er volop gelegenheid om je vragen te stellen.

Vrij-Mi-Know 18 feb

Meld je aan

Over de trainer

Jeroen Heerschop is oprichter van Get Responsive. Get Responsive traint professionals bij kleine en grote organisaties, waaronder Rabobank, ABN AMRO, Arbo Unie, St Antonius Ziekenhuizen, Facilicom, etc. Get Responsive verzorgt ook lesmateriaal voor verschillende studies bedrijfseconomie bij HvA, HAN en HU.

Over de Vrij-Mi-Know

Onze Vrij-Mi-Knows zijn gratis online sessies op de vrijdagmiddag. Elke vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door onze docenten van de Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt ook gelijk de mogelijkheid om met mede RC’s te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de andere deelnemers verder te praten. Een sessie levert je 1 PE-punt op.